OJW Hand in Hand

Ha OJW’ers of bijna-OJW’ers!

Houd jij van een fanatiek potje bowlen, een gezellig kamp, of een leuke BBQ? Dan hebben we goed nieuws! De 2e helft van het OJW seizoen is weer bezig. Dit belooft om de week een leuke zaterdag avond.

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar, dan is OJW er voor jou. Zoals hierboven gezegd, hebben we om de week een activiteit op de zaterdag avond. Soms gaan we op pad, bijvoorbeeld voor een bosspel samen met OJW Jaarsveld. Andere avonden hebben een meer serieuze toon. Dan verdiepen we ons in het geloof aan de hand van een thema uit de Bijbel. Om het seizoen goed af te sluiten, gaan we elk jaar rond Hemelvaartsdag op een heel gezellig kamp!

Mocht je je afvragen wanneer die barbecue nou precies is, dan hebben we op deze pagina ook het programma toegevoegd. Daarnaast kun je in de week voor de activiteit ook een berichtje in de bazuin of in de groepsapp vinden.  Lijkt het jou ook leuk om hier een keer bij te zijn, kom dan gerust een keertje langs.

Onze vaste verzamelplek is het Honk van de hervormde kerk in Lopik. Als je hier nog nooit van gehoord hebt, of je vraagt je af hoe je precies bij de gezelligheid kunt komen: je gaat door de achterdeur de kerk in, loopt de trap op en bovenaan de trap ga je rechtsaf.

Als je hier helemaal enthousiast van bent geworden, of je hebt nog vragen, stuur dan een mailtje naar

Groetjes van het OJW-team,
Jacobine, Mariëlle en Mervyn

Meisjesclub

Meisjesclub "Esther"
Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool dan ben je van harte welkom op de Meisjesclub “Esther”!
Een gezellig avondje uit voor alle meisjes! Je ontmoet daar je vriendinnen en met elkaar knutselen we leuke dingen. Dat niet alleen hoor.... we zingen er ook uit de bundel ‘Op Toon Hoogte’ en luisteren ook naar een Bijbelverhaal. Dit gebeurt met de programmabladen van de HGJB. Verder is er tijd genoeg om met je vriendinnen te praten en te lachen.
Wie weet ken je wel iemand die al op de club zit of heeft gezeten dus vraag maar eens aan hen wat we nog meer allemaal doen.

De meisjesclub is er iedere woensdagavond van 19:00 tot 20:15 uur.
En het is in “de Ruif” onder “de Schaapskooi”. Die vind je achter de dorpskerk.
Tot dan!
Groetjes van de leiding van meisjesclub “Esther”!

Jalové

Hallo Allemaal!
Jalové, een samenvoeging van de jeugdverenigingen uit Jaarsveld en Lopik. Om de twee weken op zaterdagavond zijn we in het Honk te vinden. Hier hebben we onder andere activiteiten zoals bowlen, een sportavond en gaan we aan het einde van het seizoen op kamp. Ook staan we stil bij het woord van God, denken we hier samen over na en verdiepen we ons in de Bijbel.

Ben jij of word je binnenkort 16 jaar, ga je volgend jaar van OJW af of lijkt het je leuk om eens een kijkje te nemen op een Jalove-avond? Kom dan gerust een keer langs! Voor verdere vragen kun je ons altijd een berichtje sturen via of 06-81385148! Hopelijk tot snel!
Hartelijke groeten van het Jalové bestuur,
Jake van Dam, Kirsten van Ieperen, Jonathan Stigter en Marlissa Cooiman