Alphacursus Alphacursus
Heb je vragen over geloven? Op zoek naar wat het christelijk geloof voor jou kan betekenen?

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!

Meer informatie vind je door op deze link te klikken
 
 
Welkom Welkom
De ondersteuning van het zendingswerk en activiteiten voor de inzameling van gelden vindt plaats door en onder verantwoordelijkheid van de Diaconie.

Voor het evangelisatiewerk worden de acties en taken verdeeld onder de ouderlingen. Zij zijn vanuit de kerkenraad bij de evangelisatieacties betrokken en zullen gemeenteleden erbij vragen in de organisatie en/of uitvoering van de activiteiten. Zo kunnen we met elkaar breed inzetten om andere mensen te bereiken en te begeleiden op de weg naar een ontmoeting met Jezus.
 
lees meer »
 
Zendingsechtpaar Zendingsechtpaar
Verkondigen, toerusting en diaconaat.
Dat zijn de drie pijlers van het GZB-zendingswerk. Om dit te doen steunt de GZB wereldwijd verschillende projecten en zendt zij zendingswerkers uit. Samen met een groot aantal betrokken gemeenten wordt dit gefinancierd onder andere door het adoptie programma deelgenoten.
lees meer »
 
Activiteiten Activiteiten
Activiteiten in de gemeente.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd in onze gemeente. Niet alles staat op deze site.
Wilt u meer weten over de activiteiten of wilt u een activiteit organiseren, neem dan contact op met onze scriba via het mailadres scriba@hervormdlopik.nl.

Klik hieronder op 'lees meer' voor een overzicht van de activiteiten.

 
lees meer »
 
Zending- en evangelisatiewerk Zending- en evangelisatiewerk
Activiteiten

Binnen de kerk:
  • Zingen na de dienst
  • Koffiedrinken na de dienst
  • Bezoekwerk
Binnen en buiten de kerk:
  • Alpha-cursus
  • Deelgenotenproject
lees meer »